Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Zamestnanci komárňanskej nemocnici darovali hračky deťom z Centra pre deti a rodiny v Komárne

11.4.2023

Život ťažko zdravotne postihnutých detí nenechal chladných ani zamestnancov Nemocnice AGEL Komárno. V marci sa preto zapojili do jarnej charitatívnej zbierky, pod záštitou NADÁCIE AGEL. Výsledkom ľudí ochotných pomôcť je množstvo hračiek, ktoré sa rozhodli darovať ľuďom v núdzi.

Jarná charitatívna zbierka sa sústredila na pomoc pre deti z Centra pre deti a rodiny v Komárne v 3 špecializovaných samostatných skupinách pre ťažko zdravotne postihnuté deti. Deti sú rozdelené v skupinách podľa veku a charakteru zdravotného postihnutia. Taktiež bola zbierka venovaná pre deti v domácom prostredí zamestnancov centra v 22 profesionálnych náhradných rodinách.      

Zamestnanci komárňanskej nemocnice priniesli do zbierky hračky, športové potreby ako lopty či bedminton. Samozrejme, medzi darčekmi nechýbali malé plyšové hračky, skladačky, puzzle, rôzne spoločenské hry aj bábiky. Zbierku zamestnanci obohatili aj s náučnými knihami, školskými potrebami aj ruksakmi. 

„Som veľmi rád, že naši zamestnanci mysleli aj na našich najmenších a vyzbieralo sa také veľké množstvo hračiek, ktoré dúfame potešia všetky deti v Centre pre deti a rodiny v Komárne,“ povedal riaditeľ Mgr. Miroslav Jaška, MPH.

„Za NADÁCIU AGEL sme veľmi radi, že sme začali pomáhať aj v Centre pre deti a rodiny v Komárne.  Neskutočnú radosť v očiach, úprimný úsmev detí sme mohli zažiť vďaka zamestnancom Nemocnice AGEL Komárno, ktorí podporili Jarnú charitatívnu zbierku. V mene NADÁCIE AGEL zo srdca ďakujem všetkým za to, že pomáhajú tým najnevinnejším a najzraniteľnejším,“ povedala Mgr. Marta Csergeová, správkyňa NADÁCIE AGEL.

Späť