Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Svetový deň zdravia v Nemocnici AGEL Komárno: Pacienti a klienti absolvovali bezplatné vyšetrenia na urgentnom príjme

6.4.2023

Každý rok si 7. apríla pripomíname Svetový deň zdravia, ktorý sa zameriava na zvýšenie informovanosti o zdraví a zdravom životnom štýle. Do kampane s témou „Zdravie pre všetkých“ sa zapojila aj Nemocnica AGEL Komárno.

Zamestnanci zdravotníckeho zariadenia si počas dnešného dňa pripravili pre pacientov a návštevníkov komárňanskej nemocnice vyšetrenia tlaku, saturácie a meranie hodnoty cukru v krvi. Prítomným boli taktiež pripravení poskytnúť aj konzultácie na tému zdravý životný štýl. Všetky vyšetrenia boli bez poplatku.

Približne 50 záujemcov, ktorí po vyšetreniach dostali ovocia či cukríky, od rána vítali Mgr. Monika  Nesziová, Iryna Ferenets a Melinda Rancsóová. Pacientom s nameraným vysokým krvným tlakom zabezpečili zamestnanci minerálku. Dňa zdravia sa zúčastnil aj riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno. „Celá akcia dopadla veľmi dobre, pacienti privítali túto akciu úsmevom, boli milo prekvapení a pozitívne naladení odchádzali z urgentného príjmu,“ zhodnotil Mgr. Miroslav Jaška MPH.

Tento deň si pripomíname, že zdravie je našou najväčšou hodnotou a že sa oň treba starať každý deň.

Späť