Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Rozšírenie ordinačných hodín v ambulancii cievnej chirurgie

27.2.2023

Veľký záujem pacientov a ústretovosť Nemocnice AGEL Komárno vyhovieť ich požiadavkám. To sú hlavné dôvody, prečo sa v komárňanskej nemocnici zmenili ordinačné hodiny v ambulancii cievnej chirurgie. Obaja lekári rozšírili svoje časy, keď sú pacientom k dispozícii a pribudla aj novinka – meranie ABI indexu.

Ambulancia cievnej chirurgie zabezpečuje diagnostiku a liečbu širokej škály ochorení arteriálneho a venózneho systému. Novinkou je meranie ABI indexu (ankle-brachial index, teda členkovo ramenného indexu), ktoré je v cievnej medicíne dôležité. ,,Ide o nebolestivé vyšetrenie, ktoré  informuje o stave krvného zásobenia dolných končatín tepnami (artériami). Vyšetrenie je realizované tlakovou manžetou a prenosným ulatrazvukovým prístrojom (doppler),“ uviedla MUDr. Gabriela Filkóová, námestníčka pre úsek liečebno-preventívnej starostlivosti.   

Ordinačné hodiny ambulancie cievnej chirurgie sú po novom v pondelok a v piatok od 7:00 hod. do 15:00 hod., naďalej ordinuje  MUDr. Štefan Kovács v chirurgickej ambulancii č. 2.  Pacienti môžu prísť do chirurgickej ambulancie č. 3 aj v stredu medzi  9:00 hod. – 14:00 hod., kde sa im bude venovať  MUDr. Lórant Varga.

Pacienti sa môžu objednať osobne v deň ordinácie, teda v pondelok, stredu a piatok.  Na vyšetrenie  je potrebné, aby pacient predložil odporúčanie od praktického lekára alebo iného špecialistu. Pacienti zdravotnej poisťovne Dôvera môžu byť objednaní na vyšetrenie cez praktického lekára v programe Dôvera Pomáha.

Späť