Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno piata v ankete Nemocnica roka 2022

15.12.2022

Nemocnica AGEL Komárno sa v ankete INEKO o najlepšiu nemocnicu za rok 2022 v kategórii všeobecných nemocníc skončila na 5. mieste. Jej postup bol za posledné štyri roky vynikajúci. Zo 14. miesta v roku 2019 na 7. miesto za rok 2020 a za rok 2021 to bol posun až na bronzovú priečku.

Piate miesto vedenie nemocnice hodnotí pozitívne, pretože počas posledných dvoch rokov sa v nemocnici významne investovalo, predovšetkým stavalo a rekonštruovalo, čo, samozrejme, prináša aj dočasný menší diskomfort pre pacienta. Celkovo však nemocnica významne rastie v kvalite poskytovanej starostlivosti.

,,Nemocnica AGEL Komárno je v regióne jedným z najväčších zamestnávateľov, podarilo sa nám zvládnuť aj dva mimoriadne ťažké roky, bojujeme s nedostatkom personálu v celkom segmente zdravotníctva. Pre nás je piate miesto obrovským ocenením, všetci, aj pacienti aj zamestnanci sa tešíme z nového urgentného príjmu, nových ambulancií, chemostacionáru a za pár týždňov aj z úplne nového pracoviska magnetickej rezonancie. Najviac sa ale tešíme, že pacienti k nám chodia s dôverou zo

širokého okolia a dokonca spoza hraníc. Tento výsledok je predovšetkým zásluha každého jedného z takmer 600 zamestnancov našej nemocnice. Je to pre nás zároveň veľká motivácia a povzbudenie do ďalšej práce a rozvojových projektov“, neskrýval úprimnú radosť riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška po piatich rokoch svojho pôsobenia v nemocnici.  

Ambíciou nemocnice je dlhodobo dokázať, že aj regionálna nemocnica môže byť skvelým zdravotníckym zariadením, kde sa o pacientov  postarajú výborní odborníci, že má adekvátne vybavenie a hlavne ľudský prístup, kde sa darí skĺbiť odbornosť a pochopenie.

 

Späť