Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica obnovuje pacientske postele

21.11.2022

Nemocnica AGEL Komárno aj v roku 2022 zvyšuje komfort pre svojich pacientov viacerými novinkami, Jednou z aktivít, ktorá výrazne prispieva k zlepšeniu úrovne poskytovanej zdravotnej starostlivosti je postupná obnova pacientskych postelí za elektricky polohovateľné. Celkový počet obnovených postelí v mesiaci november je už 56.

V Nemocnici AGEL Komárno bolo na mužskú a ženskú časť oddelenia chirurgie dodaných 22 nových postelí. Ide o moderné elektrické, polohovateľné lôžka s ovládaním pre personál aj pacienta. Súčasťou vybavenia je aj hrazda, držiaky fliaš na moč, držiaky na urologické sáčky s infúznym stojanom a antidekubitným matracom.

Na chirurgické oddelenie a oddelenie dlhodobo chorých bude ešte dodaných ďalších 34 postelí. Nové postele pacientom pomôžu pri liečbe a zaručia väčší komfort. Zároveň sú pre personál ľahko manipulovateľné a zamestnanci ich môžu prispôsobiť zdravotnému stavu pacienta.

„Obnovou pacientskych postelí na oddeleniach pomáhame nielen liečebnému pobytu, ale  zvyšujeme aj pohodlie pacientom. Nové postele zároveň napomáhajú aj personálu, ako i lepšou polohovateľnosťou znižujú počet možných vytváraných dekubitov “ uviedol Mgr. Miroslav Jaška, MPH riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno.

Späť