Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V komárňanskej nemocnici zlepšili služby pre stomikov

27.9.2022

Stomická poradňa sa špecializuje na pacientov s vývodom z tenkého a hrubého čreva. Poskytuje im konzultácie, poradenstvo, kontroly a aj riešenia pri komplikáciách. Po novom bude ambulancia sídliť v moderných priestoroch spolu s upravenými ordinačnými hodinami.

Stomickú poradňu Nemocnice AGEL Komárno už návštevníci nájdu v novej budove Urgentného príjmu v Chirurgickej ambulancii č. 3. Doteraz sa poradňa nachádzala v pavilóne I. „Pacienti sú u nás vždy na prvom mieste. Chceme, aby dostali špičkovú zdravotnú starostlivosť, ale aj to, aby sa tu cítili príjemne,“ hovorí sestra Zsuzsanna Bátki Fónad.  

Novinkou je aj rozšírenie ordinačných hodín. Po novom je k dispozícii každý druhý, tretí a štvrtý piatok od 8.00 do 15.00 hod.

Pri návšteve pacientovi poradia pred aj po plánovanej operácii a následnej starostlivosti o stómiu a stomikov. Zároveň poskytujú pomoc s výberom vhodnej stomickej pomôcky a zabezpečia aj jej predpis či dovoz objednávky do domácej starostlivosti. „Počas návštevy pacienta edukujeme o cvičeniach na posilnenie brušnej steny a tiež sú informovaní o novinkách starostlivosti o stómie,“ doplnila sestra Zsuzsanna Bátki Fónad.   

Späť