Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V Nemocnici AGEL Komárno sa narodilo 600. bábätko

16.9.2022

Nemocnica AGEL Komárno v sobotu 10. septembra 2022 privítala na svet šesťsté bábätko, narodené na tamojšom Gynekologicko-pôrodníckom oddelení v roku 2022. Je to vďaka citlivému prístupu personálu a rešpektovaniu prianí rodičiek s následnou odbornou starostlivosťou o novonarodené bábätká. Hoci narodené detičky neposudzuje nemocnica z pohľadu čísiel, každé jedno zdravé dieťatko je pre lekárov veľkým zadosťučinením.

Malá Lotti sa narodila mamičke Réke z Vrbovej nad Váhom (okres Komárno) v podvečerných hodinách, obe sú zdravé a spokojné.  Na prvý prírastok sa všetci v rodine veľmi tešili.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Nemocnici AGEL Komárno je neustále vyhľadávaným miestom, kam prichádzajú rodiť budúce mamičky zo širokého okolia, dokonca v mnohých prípadoch aj zo vzdialených miest. ,,Mamičkám sa snažíme vychádzať v ústrety a poskytujeme im aj rôzne novinky, napríklad metódu bondingu aj pri cisárskom reze, taktiež poskytujeme kurz predpôrodnej prípravy,“  vysvetľuje MUDr. Mamoun Amr, primár oddelenia.

Späť