Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V Nemocnici AGEL Komárno obmedzili návštevy

8.7.2022

V Nemocnici AGEL Komárno obmedzili návštevy Nemocnica AGEL Komárno od dnešného dňa, (piatok, 8. júl 2022), obmedzila návštevy hospitalizovaných pacientov. Zdravotnícke zariadenie k tomuto opatreniu pristúpilo na základe nepriaznivej epidemiologickej situácie v súvislosti s COVID-19 v danej oblasti. Návštevy sú možné len vo výnimočných prípadoch.

S účinnosťou od 8.júla 2022 až do odvolania platí v Nemocnici AGEL Komárno obmedzenie  návštev na všetkých oddeleniach. Vedenie nemocnice sa pre tento krok rozhodlo z dôvodu nepriaznivého vývoja lokálnej epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 a zvýšenému počtu pozitívnych prípadov v celom kraji.

Návštevy budú povolené iba k pacientom, ktorým je poskytovaná paliatívna starostlivosť, k ťažko chorým a zomierajúcim pacientom, môžu prísť pacientov navštíviť kňazi a duchovní za účelom podávania sviatostí. Vo výnimočných prípadoch návštevu môže povoliť primár oddelenia. Vyhradený čas pre zabezpečenie osobných potrieb hospitalizovaným pacientom je denne v čase od 14:00 hod. do 15.00 hod., kedy môžu príbuzní odovzdať veci službukonajúcemu personálu oddelenia.

,,V tejto chvíli je situácia v nemocnici priaznivá, reprofilizovali sme 10 lôžok pre covidových pacientov, na oddelení máme aktuálne 4 pacientov. Uvedené opatrenie, ktoré sme prijali, má predovšetkým preventívny charakter, aby sme prípadné šírenie ďalších mutácií koronavírusu včas obmedzili,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška. 

Späť