Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Základné a materské školy obdarovali zdravotníkov komárňanskej nemocnice. Učitelia venovali chutné dobroty na COVID oddelenia

23.12.2021

Nemocnica AGEL Komárno zažíva popri epidémii koronavírusu aj krásne chvíle plné ľudskosti, spolupatričnosti a vďačnosti. Práve v tomto vianočnom čase nemocnica dostala od základných a materských škôl v regióne krásny darček na Vianoce vo forme domácich koláčikov, ktoré upiekli pani učiteľky. Koláčiky boli venované zdravotníkom na COVID oddeleniach.

Mimoriadne rušno bolo v pondelok 20. decembra na Základnej škole na Rozmarínovej ulici v Komárne. Celé dopoludnie tam prichádzali zástupcovia základných a materských škôl a prinášali veľké množstvo domácich koláčov na štedrovečerný stôl. Učiteľky sa rýchle a ochotne zapojili do celoslovenskej výzvy a zdravotníkom napiekli vianočné dobroty.

„Vyjadrujeme veľké poďakovanie všetkým zdravotníkom v Nemocnici AGEL Komárno za ich neskutočne obetavú prácu od začiatku pandémie. Vážime si, čo robia pre nás všetkých a naše sladkosti k Vianociam sme preto piekli s láskou a vďakou“ povedala Silvia Szaboová, zástupkyňa riaditeľky v Základnej škole na ul. Rozmarínová, ktorá pre Vianocami vyzvala svojich kolegov,  aby sa pripojili k celoslovenskej výzve a koláčmi obdarovali zdravotníkov COVID oddelení Nemocnice AGEL Komárno. Zdravotníci dostali niekoľko desiatok krabíc s domácimi dobrotami na vianočný stôl.  Darčekmi boli veľmi milo prekvapení, v ťažkom období im takáto originálna forma poďakovania veľmi dobre padla, priniesla radosť aj povzbudenie do ďalších náročných týždňov.

Pedagógovia sa chystajú túto vydarenú akciu zopakovať pred Veľkou nocou, aby takto vyjadrili veľké poďakovanie všetkým, ktorí stoja v prvej línii boja proti koronavírusu.

Späť