Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno tretia v ankete Nemocnica roka 2021 Riaditeľ nemocnice: Je „to zásluha všetkých našich zamestnancov“

16.12.2021

Nemocnica AGEL Komárno dosiahla obrovský úspech v ankete INEKO o najlepšiu nemocnicu za rok 2021 v kategórii všeobecných nemocníc skončila na 3. mieste. Podarilo sa jej, ako historicky prvej nemocnici zo západu krajiny, prebojovať na stupeň víťazov. Jej postup bol za posledné tri roky raketový. Zo 14. miesta v roku 2019 na 7. miesto za rok 2020 a za rok 2021 je to posun až na bronzovú priečku. Výrazné bodové hodnotenie dosiahla v operačných skúsenostiach, náročnosti diagnóz, hospodárení a transparentnosti.

„V tejto smutnej dobe, kedy je zdravotníctvo na konci reálneho záujmu spoločnosti, keď tí, ktorí zo všetkých síl bojujú o životy ľudí počas pandémie sú vystavení nepochopiteľným útokom, je to pre nás obrovské ocenenie, zadosťučinenie a konečne sa môžeme úprimne tešiť z dosiahnutého úspechu. Tento výsledok je predovšetkým zásluha každého jedného z takmer 600 zamestnancov našej nemocnice a krásny vianočný darček. Je to pre nás zároveň veľká motivácia a povzbudenie do ďalších ťažkých týždňov“, neskrýval úprimnú radosť riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška.

Ako priznal, keď pred takmer piatimi rokmi do nemocnice nastúpil, bolo čo zlepšovať v každej oblasti. „Chceli sme dokázať, že aj regionálna nemocnica môže byť skvelým zdravotníckym zariadením, kde pacienti prídu s dôverou, že sa o nich postarajú výborní odborníci, že máme adekvátne vybavenie a hlavne ľudský prístup, kde sa darí skĺbiť odbornosť a pochopenie. Naše onkologické centrum, neurologické oddelenie, naši internisti, chirurgovia, farmaceuti, ako aj ostatné oddelenia a ambulancie a v poslednom období áristi a celý kolektív  covidového intezivistického oddelenie dokázali, že patríme na Slovensku k špičke. Máme aj ďalšie  ambície, dokončujeme výstavbu urgentného príjmu, chceme vylepšiť gynekológiu, v krátkom čase otvoríme renovované onkologické oddelenie s chemostacionárom, čo náš zase posunie ďalej,“ dodáva riaditeľ.

Nemocnica AGEL Komárno aktuálne, prevádzkuje 14 oddelení a 23 ambulancií.

Späť