Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno bude v utorok očkovať jednorazovou vakcínou Johnson & Johnson

30.8.2021

Nemocnica AGEL Komárno po dohode s Ministerstvom zdravotníctva SR umožní záujemcom o očkovanie v utorok, 31. augusta očkovanie jednofázovou vakcínou od spoločnosti Johnson& Johnson. Celkovo bude nemocnici dodaných 800 dávok vakcíny. Objednať sa na očkovanie je možné cez portál www.korona.gov.sk, alebo prostredníctvom portal.agel.sk.

„Hľadáme všetky spôsoby, aby sa čo najviac ľudí dalo očkovať a tým sme v regióne dosiahli čo najvyššie percento zaočkovanosti. Vyšli sme teda v ústrety záujemcom o očkovanie. Jednofázová vakcína má výhodu, že ak niekto potrebuje v dohľadnom čase odcestovať, alebo sa zdržiava na Slovensku sporadicky, alebo sa jednoducho chce dať očkovať práve vakcínou od firmy Johnson&Johnson, tak mu to umožníme,“ vysvetľuje riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška.

Po dohode s Ministerstvom zdravotníctva SR je v systéme NCZI 600 voľných miest na pridelenie termínu pre vakcináciu v utorok, 31. augusta práve vakcínou Johnson&Johnson. Ďalších 200 voľných miest bude k dispozícii pre objednanie sa na portáli https://portal.agel.sk/ex-page-two?tagTrg=ten-in-kn&step=1&exam_type=notCovid, a to na konkrétny deň, teda v utorok 31. augusta a na zvolený čas.

„Myslím si, že tento jednorazový spôsob očkovania je ústretovým krokom nemocnice a výhodný pre obe strany. Verím, že ľudia túto možnosť využijú. Samozrejmosťou je centrálna registrácia v rámci NCZI a tiež dáme zaočkovaným priamo na mieste rovno už aj vytlačené covid passy,“ dodal M. Jaška.

Späť