Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V komárňanskej nemocnici sa mení prevádzkový čas mobilného odberového miesta

25.8.2021

Nemocnica AGEL Komárno testuje verejnosť aj antigénovými testami za manipulačný poplatok 5 EUR, avšak tento týždeň sa mení prevádzkový čas MOM počas víkendov a sviatkov. V zmysle nariadenia ministerstva zdravotníctva je komárňanská nemocnica jednou zo sedem desiatok tých zdravotníckych zariadení, ktoré opätovne ponúkajú pre verejnosť antigénové testy nielen komerčného charakteru.

„Na základe príkazu ministra meníme prevádzkový čas mobilného odberového miesta, a to počas pracovných dní od 7.00 hod. do 15.00 hod. a počas víkendov od 7.30 hod. – do 11.30 hod. Počas štátnych sviatkov testovanie nevykonávame,“ hovorí riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška, MPH.

Ideálne pre bezproblémový priebeh testovania je potrebné objednať sa vopred. Manipulačný poplatok 5 EUR zaplatí záujemca priamo na mieste a výsledok dostane testovaný do 15 minút.

Nemocnica AGEL Komárno  samozrejme ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk

Späť