Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno a jej režim počas Veľkonočných sviatkov

1.4.2021

V komárňanskej nemocnici sa počas nastávajúcich Veľkonočných sviatkov nijak zásadne nezmení režim fungovania a prevádzky nemocnice. Bude rovnaký ako počas voľných dní. Pacienti, ktorým to zdravotný stav po dôkladnom zhodnotení lekárov dovolí, budú prepustení do domáceho liečenia. Mobilné odberové miesto bude otvorené aj na Veľký piatok a na Veľkonočný pondelok.

„Počas Veľkonočných sviatkov budú všetky naše oddelenia vrátane covid oddelenia riadne fungovať, aby sme zabezpečili zdravotnú starostlivosť pre pacientov, ktorí zostávajú v nemocnici, resp. pre pacientov, ktorí budú urgentne do nemocnice privezení,“ uviedol riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška. Keďže pandemická situácia sa postupne zlepšuje a najmä výrazne ubudlo covid pozitívnych zamestnancov nemocnice, nie je problém ani so zabezpečením služieb. „Počas Veľkej noci ostáva v starostlivosti našich zdravotníkov cca 160 pacientov,“ dodal M. Jaška. Keďže v nemocnici stále platia protiepidemické opatrenia a zákaz návštev, ani počas Veľkej noci nebude možné navštíviť svojich príbuzných v nemocnici.

Mobilné odberové miesto na antigénové testovanie bude v komárňanskej nemocnici otvorené na Veľký piatok od 08.00 hod - 16.00 hod a štandardne aj v sobotu v rovnakom čase. Na Veľkonočnú nedeľu bude MOM zatvorené, ale verejnosť sa môže otestovať antigénovými testami aj na Veľkonočný pondelok v čase od 9.00 hod. -13.00 hod. Nemocnica však upozorňuje, že PCR testovanie nebude možné absolvovať, lebo PCR testy sa vykonávať nebudú. Vakcinačné centrum bude otvorené poslednýkrát vo štvrtok a následne až v utorok 6. apríla po Veľkej noci.

Späť