Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V Nemocnici AGEL Komárno sa v magický dátum 22.02.2021 narodili 4 deti

23.2.2021

V magický dátum dostali ten najkrajší darček. Až štyri detičky sa narodili včera v Nemocnici AGEL Komárno. V rodnom liste budú mať napísaný magický dátum, 22.02.2021. Dvaja chlapci a dve dievčatká príchod na svet aj so svojimi maminkami zvládli, všetci sú zdraví a šťastní.

Aktuálna pandemická situácia má v komárňanskej nemocnici predsa len aj svoju krásnu stránku. A to je príchod nového člena rodiny. Vďaka prísnym protiepidemiologickým opatreniam sa darí počet pôrodov v Nemocnici AGEL Komárno udržať na porovnateľnej úrovni ako vlani, mamičky si pôrodnicu a prístup lekárov chvália. „Včera sa nám narodili štyri detičky, Sofia z Komárna, Marina z Nových Zámkov, Christopher z Kamenínu a Csaba z Kolárova. Pre nás je každý deň výnimočný, keď sa pôrod podarí v zdraví a bezproblémovo pre rodičky aj pre ich potomkov. Ale je pravda, že tento dátum je predsa len výnimočný,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška, MPH.

Späť