Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V komárňanskej nemocnici sa v deň s magickým dátum narodili dve bábätká. V rodnom liste budú mať krásny dátum narodenia 21. 01. 2021

22.1.2021

Nemocnica AGEL Komárno zažila včera, vo výnimočný deň s magickým dátumom, radostnú udalosť, a to hneď dvakrát. Ráno krátko po 9-tej hodine a v noci krátko pred polnocou tam prišli na svet dve bábätká, ktoré budú mať v dátume narodenia uvedený 21. deň roku 2021, 21. storočia, teda trikrát dvadsaťjednotku. Na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Komárno zdravotníci s napätím očakávali, či v tento neopakovateľný dátum osud dopraje niektorej z budúcich mamičiek dostať najkrajší darček v podobe svojho novonarodeného bábätka.

Po minuloročnom magickom dátume, ktorým bol 20.02.2020, sa včera vyskytol opäť jedinečný dátum, v znamení dvadsaťjednotky – 21.01.2021, čo je takýto jediný deň 21. storočia. Na tento deň nikdy nezabudne maminka Erika Poláková, ktorá pochádza z Bodzy. O 9,10 hod. hod v komárňanskej pôrodnici porodila svoje prvé  bábätko. Malý Ármin mal ukážkové miery – vážil 3600 gramov a meral 51 cm. Chlapček aj maminka sú zdraví a ako nám prezradila, je rada, že jej synčeka bude celý život sprevádzať magický dátum narodenia. Tento deň bude pre ňu navždy veľkým dňom, keďže sa jej narodil natoľko očakávaný synček.

Jedenásť minút pred polnocou sa vypýtalo na svet ďalšie bábätko. Chlapček s menom Viktor sa narodil maminke Lucii Pálinkásovej, ktorá pochádza z obce Marcelová, s mierami 4950 gramov a 56 centimetrov. Obaja sú v poriadku a mamička sa z nového prírastku do rodiny veľmi teší.

Tak, ako aj ostatné bábätká, ktoré sa narodia v nemocnici v tomto roku, aj toto bábätko dostalo svoj prvý darček od nemocnice - čiapočku s nápisom „Už som tu“.

Späť