Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno dočasne presťahovala Neurologické oddelenie

9.10.2020

Nemocnica AGEL Komárno od 8. októbra 2020 dočasne presťahovala Neurologické oddelenie do priestorov bývalého oddelenia v Pavilóne ,,P“. Toto zásadné a rýchle rozhodnutie vzniklo z dôvodu nárastu pozitívnych testov na COVID-19 v okrese Komárno.

,,Z preventívnych dôvodov a kvôli pripravenosti nemocnice na prípadný nárast hospitalizovaných pacientov s podozrením na koronavírus, sme museli výrazne zasiahnuť do kapacít Interného oddelenia, a to vytvorením izolačných izieb. Týmto dočasným premiestnením Neurologického oddelenia zachováme kapacitu pre pacientov Neurologického oddelenia a budeme aj pripravení pre príjem akútnych a naplánovaných pacientov, ktorých aktuálny diagnostický stav nesúvisí s ochorením COVID-19,“ zdôvodnil dočasné operatívne zmeny organizácie chodu nemocnice riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno Miroslav Jaška. Zároveň uistil všetkých pacientov, že nastavené hygienicko – epidemiologické procesy v nemocnici sú na veľmi vysokej úrovni. ,,Riziko nákazy v našom zariadení je na významne nižšom stupni ako u bežnej populácie, v bežnom verejnom živote,“ konštatoval riaditeľ Miroslav Jaška.

Chod nemocnice, ani výkon plánovaných operácií nie je nateraz nijakým spôsobom obmedzený, v nemocnici však z preventívnych dôvodov naďalej platí zákaz návštev.

Späť