Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Rehabilitácia v Nemocnici Komárno funguje takmer naplno, opatrenia ale naďalej platia

10.6.2020

Fyziatricko-rehabilitačná ambulancia v Nemocnici Komárno, ktorá je členom skupiny AGEL, zaznamenala po uvoľnení epidemiologickej situácie zatiaľ znížený počet pacientov. Pacienti, ktorí ale majú vážnejšie problémy, navštevovali lekárov pravidelne aj počas posledných dvoch mesiacov.

Počas vyhlásenia núdzového stavu postupovali v nemocnici podľa platných metodických usmernení. Ambulancia poskytovala aj v tomto období zdravotnú starostlivosť nepretržite, avšak v obmedzenom režime a za dodržiavania opatrení. Každý pacient, ktorý išiel na rehabilitačné procedúry, si pri vstupe vydezinfikoval ruky, na tvári mal rúško, šatku a prípadne na rukách vlastné  rukavice. ,,Rehabilitácie boli u nás pozastavené približne mesiac a pol, však už fungujeme naplno. Pacienti sa k nám môžu objednať telefonicky,“ vysvetľuje lekár z Fyziatricko-rehabilitačnej ambulancie MUDr. Arbatov Vitalii. Podľa jeho slov je pacientov s prvotným vstupným vyšetrením denne približne 5 a ostatný čas vypĺňajú kontroly, predpis pomôcok a laseroterapia v ambulancii lekára.

Späť