Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Žiaci narcismi potešili pacientov v Nemocnici Komárno

15.4.2019

Nemocnica Komárno, člen skupiny AGEL privítala dobrovoľníkov zo Základnej školy na ulici Pohraničnej v Komárne, ktorí zavítali na Onkologické oddelenie k pacientom, ktorí bojujú so zákernou chorobou. Mnohí z nich sa ocitli v najťažšom období svojho života.

Dievčatá so základnej školy darovali pacientom klinickej onkológie, pacientom na ambulancii klinickej onkológie, taktiež pacientom čakajúcich na ošetrenie na lineárnom urýchľovači  žltý narcis.

Úsmev dievčeniec  a milé slovo  prinieslo pre pacientov radosť a úsmev na ich ubolených tvárach.

„Veľmi si ceníme prístup dobrovoľníkov zo základnej školy k onkologickým pacientom našej nemocnici. Obdarovanie pacientov žltým narcisom bol od mladých ľudí krásnym činom v očiach samotných pacientov.“ uviedol Mgr. Miroslav Jaška, MPH riaditeľ Nemocnice Komárno.

Vďaka jedinečnej verejno-prospešnej finančnej zbierke sa ulice Komárna v dnešný deň zaplavili žltými narcismi. Každý, kto si ho dnes pripne na svoj odev, vyjadrí podporu tým, ktorí bojujú s rakovinou.

Späť