Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská pôrodnica je najlepšou v kraji a treťou najlepšou na Slovensku

28.7.2017

Pôrodnica Všeobecnej nemocnice Komárno, ktorá je prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená spoločnosťou AGEL, bola mamičkami opätovne v projekte Sprievodca pôrodnicami ohodnotená ako najlepšia pôrodnica v Nitrianskom kraji. V rámci Slovenska ju mamičky ohodnotili ako tretiu najlepšiu.

Všeobecná nemocnica Komárno poskytuje na gynekologicko-pôrodníckom oddelení komplexnú starostlivosť počas tehotenstva, pôrodu a v šestonedelí.

„Veľmi nás potešili tohtoročné výsledky hlasovania mamičiek a sme šťastní, že nás a našu prácu ohodnotili naše pacientky najvyššou známkou spokojnosti,“ povedal zastupujúci primár oddelenia, MUDr. Zsolt Sebő.

 V minulom roku priviedli na svet zdravotníci komárňanskej nemocnice celkom 983 detí, čím počet pôrodov oproti roku 2015 vzrástol o 90 bábätiek.

Podľa námestníka nemocnice pre zdravotnú starostlivosť, MUDr. Rudolfa Pelikána, MPH je spokojnosť rodičiek výsledkom nikdy nekončiacej práce na dotknutých oddeleniach. „Rád by som sa v mene vedenia nemocnice poďakoval celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckemu a novorodeneckého oddelenia, ktorí majú najväčšiu zásluhu na tomto pozitívnom výsledku,“ uviedol MUDr. Pelikán a dodal, že sa plánuje s neustálym pozitívnym rozvojom úrovne poskytovaných služieb na týchto oddeleniach.

„Hodnotenie mamičiek je pre nás veľmi dôležité a rada by som vyjadrila vďaku, no musím dodať, že vďaka patrí hlavne všetkým pracovníkom oddelenia a výbornej spolupráci s našim novorodeneckým oddelením a jeho pracovníkom. Kľúčom ku spokojnosti našich mamičiek je poskytovanie starostlivosti aj efektívna spolupráca a optimalizovaný systém chodu našich oddelení,“ dodala vedúca pôrodná asistentka oddelenia, pani Magdaléna Szépeová, dip. pôr. as. .

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Komárne v roku 2001 ako prvé oddelenie v nitrianskom kraji povolilo prítomnosť otecka pri pôrode. Dnes si môže budúca mamička okrem prítomnosti blízkej osoby pri pôrode vybrať z rady služieb, vďaka ktorým bude príchod jej potomka nielen krásny ale aj bezbolestný.

Späť