Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica podporuje zamestnancov, aby jazdili do práce na bicykli

10.7.2017

Zamestnanci a vedenie Všeobecnej nemocnice Komárno, prevádzkovanej neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadenej skupinou AGEL, chcú pomôcť k zmene v oblasti parkovania. Prvým krokom bolo, že sa zdravotnícki zamestnanci zapojili do celoslovenského projektu s názvom Do práce na bicykli. Spolu prejazdili 425 kilometrov a ušetrili 105 kilogramov oxidu uhličitého. Okrem tejto aktivity chce nemocnica podporiť viac zamestnancov, ktorí prídu do práce na bicykli.

Dôležité je, aby stále viac ľudí, nechalo auto doma a používali by ho v nutných prípadoch, keď ho naozaj potrebujú. Dostupnosť parkovacích miest by sa zlepšila, ak by v areáli bolo menej áut. Jedným zo spôsobov ako docieliť, aby sa situácia zmenila je apelovať aj na zamestnancov.

K situácií pomáha i to, že sa štyria zdravotnícki pracovníci, ktorí využívajú bicykel na dopravu do práce, zapojili do celoslovenského projektu. Členovia tímu Eleonóra Mészáros, Iveta Szabóová, Danka Valovičová a Tamás Czékus spolu najazdili viac ako 420 kilometrov, a to len cestou do práce a domov.

Som veľmi rád, že sa našiel takýto tím zamestnancov, ktorí sa z vlastnej iniciatívy rozhodli zapojiť do tohto pozitívneho projektu. Verím, že takéto akcie majú zmysel a som vďačný našim zamestnancov za reprezentáciu našej nemocnice,“ uviedol projektový a marketingový manažér nemocnice Peter Nagy.

Všeobecná nemocnica Komárno s viac ako 110-ročnou históriou je jedným z najvýznamnejších poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v regióne. Poskytuje liečebno-preventívnu starostlivosť pre takmer 110-tisíc obyvateľov spádového územia okresu Komárno.

Späť