Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica vyhlasuje akciu „Venujte 2% Vašej nemocnici“

30.1.2015

Všeobecná nemocnica Komárno, prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená skupinou AGEL, aj tento rok vyhlasuje akciu „Venujte 2% Vašej nemocnici“, ktorá má pomôcť pokračovať v obnovovaní lôžkového fondu zakúpením nových matracov pre oddelenia. Cieľom akcie je zvýšiť komfort pacientov - Vás, Vašich známych a rodinných príslušníkov.

Venovať časť svojich už zaplatených daní znamená rozhodnúť o tom, kde budú tieto peniaze použité. Nemocnica aj tento rok vyzýva ľudí aby venovali svoje 2% zaplatených daní na zlepšenie zdravotnej starostlivosti v komárňanskom regióne.„Minulý rok sa nám podarilo získať zatiaľ najvyšší objem prostriedkov z darovaných daní, v celkovej výške 21 tisíc EUR, vďaka ktorým sme  vybavili všetky oddelenia novými paplónmi, vankúšmi a prestieradlami. Veľmi radi by sme aj tento rok pokračovali v obnove lôžok v nemocnici. Chceme zakúpiť nové antidekubitné matrace, čo sú špeciálne matrace, ktoré pomáhajú predchádzať preležaninám. Takýmto spôsobom by sme chceli spríjemniť pacientom pobyt na lôžku, na ktorom niektorí musia tráviť aj 24 hodín denne,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Viktor Dudáš, s tým, že nemocnica má 11 lôžkových oddelení a 3 jednotky intenzívnej starostlivosti, ktoré disponujú 368 lôžkami na ktorých sa ročne vystrieda 14 000 pacientov.

Každá firma či fyzická osoba, ktorá za rok 2014 odvádza daň z príjmu  môže darovať časť zo svojich daní. „Venovanie už zaplatených daní neznamená žiadny výdavok navyše. Daň, ktorú odvádzate do štátneho rozpočtu, premeníte na adresný dar, ktorým pomôžete vytvoriť lepšie podmienky pre pacientov, ktorými môžete byť aj Vy a Vaši blízki,“ uzavrel riaditeľ Mgr. Viktor Dudáš.

Ak sa rozhodnete darovať svoje 2% zo zaplatených daní Všeobecnej nemocnici v Komárne, prosíme, vyplňte nasledovné údaje o prijímateľovi: FORLIFE n.o., Komárno, 945 75, Mederčská 39, nezisková organizácia, IČO: 37970933. Podrobné informácie ako aj potrebné tlačivá sú k dispozícii na internetovej stránke nemocnice www.forlife.sk/darujte-2.html.

Späť