Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica výrazne postúpila v spokojnosti pacientov zdravotnej poisťovne Dôvera

19.3.2021

Nemocnica AGEL Komárno, napriek už mesiace trvajúcej vážnej pandemickej situácii, obstála v ankete spokojnosti pacientov zdravotnej poisťovne Dôvera o najlepšiu nemocnicu za rok 2020. Rok, ktorý v celom zdravotníctve bol úplne neštandardný a veľmi problematický. O to viac teší, že sa nemocnici podarilo po minuloročnom 27. mieste poskočiť o 9 priečok vyššie na konečnú 16. pozíciu spomedzi 44 zdravotníckych zariadení v kategórii všeobecných nemocníc.

Nemocnica čelila počas roka viacerým ťažkým vlnám pandémie, kedy bola ohrozená samotná prevádzka nemocnice, chýbal zdravotnícky personál a mali extrémne veľa pozitívnych pacientov. Vďaka zásadným organizačným opatreniam sa však situáciu vždy podarilo zvládnuť, aj keď s vypätím všetkých dostupných zdravotníkov aj techniky. V nemocnici navyše prebieha výstavba úplne nového urgentného príjmu a tiež viacero rekonštrukcií. Takže posun na rebríčku vyššie je milým prekvapením. ,,Som veľmi rád, že sme v ankete zaznamenali posun vyššie. Snažíme sa systematicky robiť kroky, aby poskytovanie zdravotnej starostlivosti u nás bolo stále na vyššej úrovni a predovšetkým, aby ho výrazne pocítili naše pacienti. Tí sú pre nás prvoradí, oni sú našou podstatou, prečo to všetko robíme. Áno, rok bol ťažký, ale citlivý prístup, ochota, pochopenie, sem tam aj práca nad rámec našich povinností je to, čo pacienti oceňujú najviac. A vtedy nezáleží, či je alebo nie je pandémia. Naopak koronavírus nás ešte viac zomkol,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška.

Nemocnica má ambiciózne ciele aj do budúcnosti, tieto sa týkajú aj spokojnosti pacientov. ,,Po dokončení moderného urgentu a viacerých menších rekonštrukcií verím, že dosiahneme do budúcna ešte lepší výsledok. Je to pre našu prácu skvelá motivácia,“ dodal Ing. Jaška a pripojil aj obrovské poďakovanie všetkým svojim kolegom bez ohľadu na to, či sú zdravotníci alebo nie.

Späť