Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V Nemocnici AGEL Komárno rozširujú činnosť mobilného odberového miesta aj na sobotu

24.2.2021

Nemocnica AGEL Komárno detailne mapuje situáciu s vývojom pandemickej situácie. Vzhľadom na skúsenosti s testovaním a predovšetkým vzhľadom na záujem širokej verejnosti sa rozhodla rozšíriť prevádzkové hodiny v mobilnom odberovom mieste na bezplatné antigénové testovania.

„V priebehu februára bol enormný záujem verejnosti o testovanie, súvisí to s aktuálnou pandemickou situáciou v regióne, ako aj faktom, že test a jeho pravidelné obnovovanie je v zmysle covid-automatu nevyhnutné. Preto sme prijali rozhodnutie a v zmysle zmluvy s Ministerstvom zdravotníctva SR sme rozšírili činnosť nášho mobilného odberového miesta. Po novom sa široká verejnosť môže dať v Nemocnici AGEL Komárno otestovať aj v sobotu,“ uviedol riaditeľ nemocnice Miroslav Jaška.

Mobilné odberové miesto je teda otvorené po novom šesť dní v týždni, vždy osem hodín. V pondelok až v piatok je to od 8.00 hod. do 16.00 hod.. V sobotu MOM funguje od 8.00 hod. do 16.00 hod.

Záujemcovia o  bezplatné antigénové testovanie sa môžu vopred objednať na portáli www.korona.gov.sk.  Po výtere z nosohltana nemusia čakať na výsledok testu na mieste, tento im príde cez SMS. Nemocnica vykonáva naďalej aj PCR testy pre indikovaných pacientov, samoplatcovia sa  musia objednať, a to cez AGEL rezervačný systém rezervacie@agel.sk.  Výsledok testu príde do 24 hodín od doručenia vzorky do laboratória na email a kód na otvorenie mailu dostane testovaný prostredníctvom SMS.

Späť