Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Tím komárňanskej nemocnice zaočkoval seniorov v domove dôchodcov

26.1.2021

Nemocnica AGEL Komárno sa tento mesiac stala vakcinačným centrom, zaočkovala väčšinu svojich zamestnancov a momentálne očkuje v rámci prvej vlny vakcinácie podľa pokynov Ministerstva zdravotníctva SR. Tím komárňanskej nemocnice vychádza v ústrety subjektom v regióne a včera zaočkoval viac ako 40 kolárovských seniorov priamo v domove dôchodcov.

Domov dôchodcov Malý Dunaj v Kolárove požiadal Nemocnicu AGEL Komárno o spoluprácu pri očkovaní svojich klientov, pre ktorých je tento krok mimoriadne dôležitý, aby bolo ich zdravie chránené. ,,Veľmi radi sme sa spolu s našim tímom vybrali do domova dôchodcov, pretože aj takýmito činmi vieme prispieť k potlačeniu pandémie. Očkovanie sa nieslo v príjemnej atmosfére, jednak sa domov dôchodcov nachádza v krásnom prostredí obkolesený krásnym parkom, ale aj samotní seniori nás privítali v dobrej nálade,“ hovorí Mgr. Miroslav Jaška, MPH, riaditeľ nemocnice.

Zaočkovaných bolo celkovo 43 seniorov, najstarším očkovaným bol 99-ročný klient domova dôchodcov.

Späť