Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica AGEL Komárno si výrazne polepšila ankete Najlepšia nemocnica. Za rok 2020 skončila na 7. mieste

16.12.2020

Nemocnica AGEL Komárno dosiahla významný úspech v ankete INEKO o najlepšiu nemocnicu. Po minuloročnom 14. mieste sa v tomto roku dostala v hodnotení Nemocnica roka 2020 o sedem priečok vyššie, a to na celkové 7. miesto. Výrazné zlepšenie dosiahla v celkovom bodovom ohodnotení a tiež v štyroch zo šiestich základných kritérií ktorými boli: indikátor kvality, skúsenosť, náročnocť diagnóz, spokojnosť pacientov, hospodárenie a transparentnosť. Pandémia koronavírusu toho hodnotenie neovplyvnila, ako základ sa brali výsledky za roky 2016 až 2019.

„Výsledky ankety nielen mňa, ale všetkých našich kolegov veľmi potešili, je to obrovskou motiváciou v terajšej pandemickej situácii do ďalšej práce. Hodnotenie je potvrdením správnosti našej stratégie, že aj regionálna nemocnica môže poskytovať kvalitnú zdravotnú starostlivosť.  Osobne ma teší najmä fakt, že naša nemocnica je medzi stredne veľkými zdravotníckymi zariadeniami vysoko hodnotená po odbornej stránke v oblasti náročnosti diagnóz. Určite je to vďaka vynikajúcej práci neurologického oddelenia, kde sme prví na Slovensku v počte trombolýz, celoslovenský význam a výborné meno najmä u pacientov si získalo naše Onkologické centrum. Robíme maximum, aby naši pacienti, ale aj zamestnanci boli spokojní,“ uviedol riaditeľ nemocnice Miroslav Jaška.

V nemocnici sa aktuálne realizujú viaceré rozvojové projekty – okrem výstavby úplne nového urgentného príjmu je to  inštalácia nového CT, nemocnici bude slúžiť po rekonštrukcii aj ďalšia budova pre potreby lekárne a onkológie, zmeny čakajú gynekológiu.

Nemocnica AGEL Komárno aktuálne zamestnáva takmer 580 ľudí, prevádzkuje 14 oddelení a 23 ambulancií. Napriek veľmi ťažkým uplynulým týždňom v súvislosti s pandémiou koronavírusu sa jej, vďaka viacerým včas prijatým organizačným opatreniam, podarilo zvládnuť aj toto náročné obdobie.

 

Späť