Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

V komárňanskej nemocnici sa narodilo už 500. dieťatko

28.7.2020

Nemocnica AGEL Komárno vo štvrtok 23. júla privítala na svet päťsté bábätko, narodené na tamojšom Gynekologicko-pôrodníckom oddelení v roku 2020. Malý Matteo sa narodil mamičke Veronike z Nových Zámkov krátko po obede, obaja sú zdraví a spokojní.

Malý Matteo sa narodil s mierami 3600 gramov a 51 centimetrov. ,,Mamička s bábätkom sa majú dobre, pôrod bol bez akýchkoľvek komplikácií, “ hovorí Mgr. Zuzana Szabóová, vedúca pôrodná asistentka. Na prvý prírastok sa všetci v rodine veľmi tešili.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Nemocnici AGEL Komárno je neustále vyhľadávaným miestom, kam prichádzajú rodiť budúce mamičky zo širokého okolia, dokonca v mnohých prípadoch aj zo vzdialených miest. ,,Mamičkám sa snažíme vychádzať v ústrety a poskytujeme im aj rôzne novinky, napríklad metódu bondingu aj pri cisárskom reze. V budúcnosti plánujeme rekonštrukciu pôrodnej sály,“ vysvetľuje MUDr. Mamoun Amr, primár oddelenia.

Späť